استاندارد وب ایران

استاندارد وب ایران

طراحی و پشتیبانی از سایت ، مشاوره رایگان در زمنیه بهینه سازی و سئو ، ارسال بازدید ارگانیک برای سایت شما
استاندارد وب ایران

استاندارد وب ایران

طراحی و پشتیبانی از سایت ، مشاوره رایگان در زمنیه بهینه سازی و سئو ، ارسال بازدید ارگانیک برای سایت شما

نمای شیشه ای اسپایدر

اجرای نمای شیشه ای اسپایدر

همه چیز درباره نمای اسپایدر

شک نداریم که ساختمان شما با اجرای نمای شیشه ای اسپایدر به زیباترین و جذاب‌ترین ساختمان منطقه تبدیل خواهد شد! این نوع نما که عمدتا در ساختمان‌های تجاری و اداری مورد استفاده قرار می‌گیرد، یکی از پرطرفدارترین نماهای مدرن شیشه ای است. شاید با خودتان بگویید نمای شیشه اسپایدر چیست؟

نمای شیشه ای اسپایدر که از آن تحت عنوان Spider Glass نیز یاد می‌کنند، نمایی کاملا شیشه‌ای و بدون قاب است که نصب آن به کمک اسکلت فلزی صورت می‌پذیرد. این نمای شیشه ای فاقد قاب که امکان دید وسیعی را فراهم می‌سازد، هیچ‌گونه محدودیتی برای اجرای سازه ایجاد نمی‌کند. با وجود شیشه اسپایدر می‌توانید پیچیده‌ترین طرح‌های معماری را با هر اندازه و انحنایی که دوست دارید، اجرا کرده و از زیبایی ساختمانتان لذت ببرید!

سیستم این نما از قطعات و عضوهای عنکبوتی شکل از جنس استنلس استیل تشکیل شده و شیشه‌های استفاده شده در ساختار آن، توسط قطعات اسپایدری به سازه وصل می‌گردند. لازم به ذکر است که نحوه اتصال شیشه ها و بارگذاری سیستم نمای اسپایدری بصورت نقطه ای است.

 

 

گفتنی است که قطعات استفاده شده در اجرای نمای شیشه ای اسپایدر از ابعاد کوچکی برخوردار هستند. شاید با خودتان چنین بیندیشید که قطعات مذکور با وجود چنین ویژگی ای نمی‌توانند بار زیادی را متحمل شوند. اما حقیقت چیز دیگری است و این قطعات ثابت کرده اند که در تحمل بار آن هم به مقدار زیاد، بسیار موفق عمل می‌کنند!

نمای شیشه ای اسپایدر
نمای شیشه ای اسپایدر

نمایی خود ایستا با ویژگی های باورنکردنی!

یکی از مهم‌ترین مشخصات نمای شیشه ای اسپایدر که موجب برتری آن بر بسیاری از نماهای ساختمانی امروزی شده است، خود ایستا بودن آن است. می‌پرسید خود ایستا بودن این نما به چه معناست؟! خدمتتان عرض خواهیم کرد.

نمای خود ایستا به دسته ای از نماهای ساختمانی اطلاق می‌شود که بار مرده را به طور مستقل تحمل می کنند. با وجود این نماها حتی ذره ای از بار مرده به سازه تحمیل نمی‌شود. با اجرای نمای شیشه ای اسپایدر ساختمانتان را از شر تحمل بار مرده  ناشی از باد و طوفان و… محفوظ می‌دارید!

سایر ویژگی‌های نمای شیشه ای اسپایدر

نمای شیشه ای اسپایدر از ویژگی‌های متعدد و متنوعی برخوردار است. ویژگی‌های بی‌ نظیری که دست به دست هم داده و این نما را به گزینه اول و آخر بسیاری از معماران تبدیل نموده اند.

بسیاری از افراد بر این باورند که شیشه ای بودن نمای مذکور موجبات سنگینی آن را فراهم می سازد. اما حقیقت این است که شیشه‌ها و اتصالات به کار گرفته شده در نمای شیشه ای اسپایدر بسیار سبک بوده و از همین رو این نما جزء نماهای سبک به حساب می آید.

نمای اسپایدر یکی از مقاوم ترین نماهایی است که می توانید برای ساختمانتان انتخاب کنید. این نما با برخورداری از ظاهری فوق‌العاده و ایده‌آل ساختمان شما را به یک بنای ماندگار تبدیل کرده و بر جذابیت ظاهری آن می افزاید.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که نمای شیشه ای اسپایدر از مقاومتی مثال زدنی در برابر زلزله برخوردار است. جالب تر این که می توان این نما را از مکانی به مکان دیگر منتقل نمود! فوق العاده است. نه؟!

انواع نمای اسپایدر از نظر سازه نگهدارنده

در اجرای نمای شیشه ای اسپایدر سازه نگهدارنده نمای اسپایدر میتواند خرپا ،کابل، شیشه و یا سیستمهای متنوع دیگر باشد. تصمیم گیری در این خصوص بر عهده آرشیتکت و مهندس طراح سازه میباشد. هرکدام از این دیتیل ها مزایا و معایبی دارند که به بررسی آن می پردازیم.

نمای اسپایدر با سازه خرپا و سازه لوله ای
در این روش (نمای اسپایدر با سازه لوله ای) خرپا فلزی جهت تحمل بار مرده و بار دینامیکی طراحی شده و اسپایدرها با جوش و یا پیچ بر روی این سازه نشسته و بار را منتقل می کنند. محاسبه سازه خرپای اینچنینی ساده بوده و تولید و ساخت خرپا نیز به سرعت انجام می پذیرد. در این مدل از نمای اسپایدر می توان سازه لوله ای رارنگ پادرکوتینگ نمود .

اجر ای نمای شیشه ای اسپایدر
اجر ای نمای شیشه ای اسپایدر

اسپایدر با سازه کابلی، خرپا کابلی

در این روش ( نمای اسپایدر با سازه کابلی ) سازه ای از کابل بصورت کراس و تور و یا خرپا وظیفه تحمل بار وانتقال آن به تکیه گاه ها را بر عهده می گیرد. نمای اسپایدر با سازه کابلی  زیبایی منحصر به فردو خاص خود را دارد . محاسبه این مدل سازه ها پیچیده بوده ولی شرکت های معتبر ایرانی و خارجی قادر به انجام محاسبات مربوط میباشند.

اسپایدر با سازه اسپیس فریم 
در این روش اسپایدر با کمک یک واسط بر روی گوی اسپیس می نشیند. از جمله کاربردهای آن اجرای نماهای اسپایدر خاص ودقیق مثل سطوح کروی و چند قوسی است.

اسپایدر کلمپ/ ایکس

پنجه ه ی اسپایدر را می توان به صور مختلف طبقه بندی نمود ولی متداول ترین آن سیستم های کلمپ و ایکس می باشد. قطعات کلمپ بصورت یک گل میخ و یا یک قطعه صلیب شکل بوده که شیشه را در خود جای می دهند و قطعات ایکس قطعاتی هستند که بصورت حرف ایکس و یا اچ انگلیسی بوده و توسط پیچ هایی که در شیشه جاسازی می شوند به اسپایدر متصل می گردند.

اسپایدر فین گلس

با استفاده از اسپایدر فین گلس می توان جداره های شیشه ای تا ارتفاع 7 متر را طراحی کرد. سازه نگهدارنده این روش به جای فلز، شیشه می باشد، به این ترتیب که یک تیغه شیشه ای لمینیت عمود بر صفحه نما در پشت نما قرار گرفته و پنجه های اسپایدر بر روی آن نصب می گردند سپس می توان شیشه های نما را نصب نمود

مزایای نمای شیشه اسپایدر

نمای شیشه ای اسپایدر از آن دسته نماهایی است که با انتخاب و اجرای آن پای مزایای بسیاری را به ساختمانتان باز می‌کنید. از جمله مهم ترین مزایای نمای شیشه اسپایدر می توان موارد زیر را برشمرد:

  • وزن شیشه و قطعات استفاده شده در اجرای این نما بسیار ناچیز بوده و به تبع آن وزن سازه نیز سبک است.
  • این نما به دلیل عملکرد مستقل قطعات شیشه از مقاومت قابل توجهی در برابر عواملی همچون زلزله، طوفان و… بهره مند است.
  • شفافیت این نمای شیشه ای میدان دید وسیعی را ایجاد می نماید.
  • جزئیات اجرای نمای اسپایدر بسیار ساده است. به گونه ای که به عقیده بسیاری از مهندسان و مجریان، دتایل نمای شیشه ای اسپایدر برخلاف ظاهر پیچیده آن ساده تر از دتایل سایر نماهای ساختمانی می باشد.

قیمت اجرای نمای اسپایدر

شاید این سوال ذهنتان را به خود درگیر کرده باشد که قیمت نمای شیشه ای اسپایدر چقدر است؟

جالب و در عین حال لازم است بدانید که قیمت این نما تابع نحوه اجرای نمای اسپایدر، انواع روش اجرای نمای شیشه ای اسپایدر، اتصالات شیشه اسپایدر و… است. گفتنی است که قیمت این نما به نسبت ویژگی ها و مزایای بی نظیر آن بسیار مقرون به صرفه و ایده آل می باشد.

منبع

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد